Geen diensten tot en met 5 april

Beste gemeenteleden,

Het zal u niet ontgaan dat er veel te doen is over de zorgelijke situatie rond het Coronavirus en de maatregelen die landelijk worden genomen.

Zo heeft de overheid en ook de PKN een advies uitgebracht en dat advies willen wij als Opstandingskerk opvolgen. https://www.protestantsekerk.nl/nieuws/richtlijnen-rondom-het-coronavirus/

Dit betekent dat de zondagse kerkdiensten tot en met 5 april in onze Opstandingskerk niet door zullen gaan.  Hiermee volgen we de richtlijnen van de overheid en de PKN op (geen bijeenkomsten met meer dan 100 mensen).

Nu zijn er in onze kerk niet altijd meer dan 100 mensen aanwezig maar omdat ook omliggende (SARI)kerken hun diensten afzeggen is de kans aanwezig dat kerkgangers dan onze kerk opzoeken en we uiteindelijk over het aantal van 100 heen gaan. Het zijn best heftige maatregelen  maar we zijn aan elkaar verplicht de maatregelen serieus te nemen en dat doen we op deze manier.

Mochten de adviezen vóór eind maart worden bijgesteld dan zult u opnieuw een mail ontvangen maar tot die tijd geldt het nu genomen besluit.

Op zondag 15 maart wordt op NPO2 om 9.20 uur een korte meditatie door ds. René de Reuver vanuit de kapel van de dienstenorganisatie van de Protestantse kerk uitgezonden. Dit ter vervanging van de kerkdiensten die zondag niet door gaan. Deze uitzending wordt verzorgd door de EO.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Ellie Lagendijk, voorzitter

Caroline Bode, scriba

Log in with your credentials

Forgot your details?