Opstandingskerk Rijsoord

Kampweek 2016!!!

 

 

 

Na heeeeeeeuuuuul veel jaren, eindelijk weer “het” gevoel!!! WE GAAN OP KAMP!!!!!

 

 

“Vroeger” alle jaren als kind meegegaan, daarna volgde onze oudste dochters (toen had ik ook al eens de vraag gekregen om mee te gaan als leiding, maar dat “mocht” van de meiden niet….), maar nu was het zover dat de jongste telg in groep 4 zat, en dus mee mocht op kamp, (en zij niet beter weet, een kampweek zonder mij) , en dus zo was de kampweek weer een feit!!!!

 

Eigenlijk het hele jaar door vergadert de leiding om de 2/3 maanden. Maar naar mate de kampweek dichterbij komt wat vaker om er zo voor de kinderen een onvergetelijke week van te maken.

 

Op zaterdag verzamelen alle kids zich bij de Klimop om dan met zijn allen te vertrekken naar camping “Het Genieten” waar de tenten al op hun staan te wachten!!

 

Wat doen we zoal in deze fantastische week…

Veel fietsen, veel buiten zijn, zwemmen in het ven, een kerkdienst bijwonen in Drunen, spelletjes spelen in de duinen, mooie verhalen luisteren, snoepwinkeltje, corvee, je tent netjes maken voor de tentinspectie , sportdag, naar de waterspeeltuin, douchen (1x maar hoor…), zingen s avonds voordat we slapen gaan, overlopen (oppassen dat je niet gesnapt wordt), fietsen naar de speeltuin in Waalwijk, kogels zoeken in de duinen, bonte avond, spookverhaal, met de paardenkar (wat een feest!!!!) enz.,enz.,enz…

 

Wat eten we zoal…

 

Boterhammen met kaas, blik of spikkel (1e ronde), daarna boterham met pasta, pinda of jam, heeeeeeeeel veel snoepjes, stamppot andijvie met ei en spekjes, bloemkool met een worstje, nasi, soep met stokbrood, spaghetti, 2x frietjes (!!!!), tosti s, balletjes gehakt, broodjes knakworst, fruit (dit jaar ook heerlijke aardbeien en kersen)…

 

U leest het al..
EEN GEWELDIGE WEEK!!! Wat hebben we mooi weer gehad, en het gezellig gehad met elkaar!!

 

Wat zijn we ook blij met alle giften van sponsoren, en in welke vorm dan ook, daarmede kunnen wij deze week onvergetelijk maken voor de kids!!!

 

Na een week (weer op zaterdag) komen we met z’n allen moe (“vies”) maar erg voldaan terug bij de Klimop!!

 

De kampleiding heeft inmiddels al weer vergaderd over volgend jaar, en zelfs het veld is alweer besproken, en kijken dus alweer uit naar volgend jaar!!! Schrijf het in je agenda. Kampweek 2017 is van zaterdag 8 juli tot en met zaterdag 15 juli.
Nieuwsgierig geworden???? Komt u dan kijken op onze fotoavond op 7 oktober 2016 in de Fontein welke om 19.00 uur begint!!!

 

 

Groetjes Marianne en de rest van de kampleiding Arjan, Dennis, Mirjam, Pauline, Annelieke en Renske!!

Log in with your credentials

Forgot your details?