Beste gemeenteleden,

Zoals in nieuwsbrief nr. 14 van 18 december jl. al gemeld volgen wij de landelijke adviezen en de oproep van onze burgemeester Attema om de kerkdiensten zoveel mogelijk online uit te zenden en de kerk verder gesloten te houden. Dit alles als maatregel om ook verspreiding van het virus tijdens kerkgang te voorkomen.

Op 25 en 27 december is vanuit onze kerk een online dienst uitgezonden, de diensten van advent en kerstnacht zijn vooraf opgenomen. De diensten tot aan 19 januari (3, 10 en 17 januari) worden niet vanuit onze kerk uitgezonden. U bent dus voor het beleven van deze kerkdiensten afhankelijk van andere kerken die wel online uitzenden.  Binnen de SARI kerken zenden De Christus is Koning Kerk Slikkerveer en De Levensbron in Ridderkerk wel wekelijks hun diensten online uit. Bolnes en Rijsoord zenden dus komende zondagen niet online uit.

Na de persconferentie beraden we ons opnieuw en tot die tijd worden een aantal mogelijkheden onderzocht. In de volgende nieuwsbrief hopen we u meer te kunnen vertellen over hoe verder. Wij hopen op uw begrip voor dit besluit.

U bent uiteraard vrij om een andere kerk te zoeken maar hierbij geven wij u de link naar de 2 andere SARI kerken die wel uitzenden met beeld en geluid:

Protestantse Gemeente Slikkerveer

Levensbron Ridderkerk