De kerkdiensten beginnen ’s morgens om 9.30 uur. Wijzigingen in de aanvangstijden worden vroegtijdig bekend gemaakt. Alle zitplaatsen zijn vrij.

Eredienst beluisteren op afstand (voorheen kerktelefoon)

Met de aanleg van ADSL internet in de kerk, is de mogelijkheid ontstaan de kerktelefoon te vervangen voor een digitale variant. Sinds april 2010 wordt de zondagse eredienst dan ook ‘live’ uitgezonden op internet, zodat u thuis ook de dienst mee kunt beleven.

Door in het menu in de rechterkolom op de rode knop te klikken, kunt u de diensten beluisteren.

De ‘Lukas II’ internetradio
Voor leden van onze kerk zonder computer zijn er zelfstandig werkende ontvangers (het ‘Lukas 2’ systeem) te koop, zodat ook zij de dienst kunnen ontvangen. Hiervoor is sinds maart 2013 wel een internetverbinding voor nodig.

Voor klachten of vragen over de geluidsinstallatie kunt u het beste rechtstreeks richten tot het College van Kerkrentmeesters of bij koster H. van der Starre, tel. 0180-427362.

Cassetterecorder

Voor zieken en bejaarden bestaat de mogelijkheid de kerkdiensten via een cassettebandje te beluisteren. Voor inlichtingen en vragen kunt u contact opnemen met dhr. P. J. Sinterniklaas, 0180 – 420 80.

Heilig Avondmaal

Het Heilig Avondmaal vieren wij in de morgendienst op zondagen in januari, juni, augustus, september en november; tevens op de Witte Donderdag. Het Heilig Avondmaal wordt staande in een kring gevierd. In kleine bekertjes wordt wijn en druivensap rondgedeeld. Gasten die gewend zijn in hun eigen gemeente Avondmaal te vieren zijn van harte welkom om het Avondmaal ook in onze gemeente mee te vieren.

Log in with your credentials

Forgot your details?